Många har frågat efter dom och nu har vi dom igen – Bruns hårvårdsprodukter

Många har frågat efter dom och nu har vi dom igen – Bruns hårvårdsprodukter

15942063_10209650719323466_1172109371_n

Bruns schampo nr 01

295,00 kr

för fint till normalt hår
Schampo med guarkärnmjöl som verkar vårdande och ger volym till håret. Ekologisk jojobaolja lugnar irriterad hårbotten och motverkar t.ex. mjäll. Passar fina till normala hår, hår som behöver fukt utan att bli för tunga. Doftar kokos och kardemumma. Innehåller eterisk olja.
Schampo nr 02

295,00 kr

för normalt till tjockt hår
Schampo med guarkärnmjöl som ger ordentlig vård till håret. Ekologisk jojobaolja ger fukt till hår och hårbotten. Verkar väldigt vårdande och passar därmed bäst till grova, riktigt torra eller lockiga hår. Innehåller naturlig parfym som är en sammansättning av eteriska oljor och enskilda ämnen från eteriska oljor. Parfymerna innehåller inga naturidentiska eller syntetiska komponenter. Certifieras av Ecocert som naturliga.
Schampo nr 03

295,00 kr

för fint till normalt hår
Schampo med guarkärnmjöl som verkar vårdande och ger volym till håret. Ekologisk jojobaolja lugnar irriterad hårbotten och motverkar t.ex. mjäll. Passar fina till normala hår, hår som behöver fukt utan att bli för tunga. Passar bra för dig som är känslig mot dofter, är gravid eller förälder och vill bada med ditt barn. Doftfri.
Schampo nr 04

295,00 kr

Uppfriskande schampo som ger ditt hår ordentligt med volym. Xantangum som utvinns ur majs samt salvia ger en djuprengörande och luftig känsla. Doftar fräscht av citrusträd och myntablad. Vi rekommenderar att man använder tillhörande balsam nr 04.

 Balsam nr 01

295,00 kr

Balsam med mjukgörande ekologisk avokadoolja samt ekologisk aloe vera och E-vitamin som skyddar och ger glans. Doftar härligt av kardemumma och kokos. Innehåller eterisk olja.  Fördela en klick balsam över hela håret och skölj sedan ur ordentligt.

Balsam nr 02

295,00 kr

Balsam med mjukgörande ekologisk avokadoolja samt ekologisk aloe vera och E-vitamin som skyddar och ger glans. Doftar behagligt av lotusblomma. Innehåller naturlig parfym som är en sammansättning av eteriska oljor och enskilda ämnen från eteriska oljor. Parfymerna innehåller inga naturidentiska eller syntetiska komponenter. Certifieras av Ecocert som naturliga.

Balsam nr 03

295,00 kr

Balsam med mjukgörande ekologisk avokadoolja samt ekologisk aloe vera och E-vitamin som skyddar och ger glans. Passar bra för dig som är känslig mot dofter, är gravid eller förälder och vill bada med ditt barn. Doftfri.

Balsam nr 04

295,00 kr

Balsam med mjukgörande ekologisk avokadoolja samt ekologisk aloe vera och E-vitamin som skyddar och ger glans. Precis som schampo nr 04 innehåller balsam nr 04 salvia som behåller luftigheten i håret. Fräsch doft av citrusträ och myntablad. Innehåller eterisk olja.