Maj-Britt går i pension

Maj-Britt går i pension

I slutet av juni 1987 började jag jobba på den här salongen och är alltså inne på mitt 36:e år i samma lokal och inom samma salong. Hade nån frågat mig när jag var i 50-årsåldern vad jag gör 16 år senare, hade jag aldrig trott att jag då fortfarande jobbar som frisör eller att jag ska gå i pension inom yrket. Jag hade börjat få problem med hälsan och då främst med astma. En vän tipsade mig om att det finns eko-frisörer och jag och kollegan Beatrice tog tag i saken och började med att utbilda oss genom Grön salong Danmark och fortsatte sedan att utbilda oss vidare och blev gröna frisörer.
År 2015 blev vi certifierade gröna frisörer av Grön salong Danmark och det var ett av de stoltaste ögonblicken i vårt yrkesliv. Samma år i september vann vi miljöpriset på Sundsvall Business Award nominerade av miljönämnden och vår stolthet visste inga gränser. Vi vågade och vi vann!

Vi certifieras fortfarande av Grön salong Danmark och både vi och våra kunder kan känna oss trygga i en giftfri miljö. Vad vi vet är vi fortfarande den enda salongen i Sundsvall som inte bara tänker grönt utan som tagit steget helt ut och blir certifierade och godkända som gröna/eko-frisörer varje år.

Jag blev inte bara frisk genom att bli Grön Frisör utan blev också förälskad i mitt yrkesutövande på nytt och har gått på övertid. Men nu är det dags! Jag går i pension!

Kollegan och närmaste vännen Beatrice tar över hela verksamheten och fortsätter att jobba på det vi byggt upp – som grön frisör. Värt att nämnas är att hon jobbat i salongen i närmare 30 år!
Hon jobbar till en början själv och kommer senare att ta in en frisör till.
Det gör nog många glada att hon framöver kommer att även ha online-bokning

Jag jobbar några dagar till och min sista arbetsdag blir 30/11 och ett nytt kapitel i mitt liv börjar.

Stort tack till alla kunder, ingen nämnd och ingen glömd. Detta är det svåraste – att lämna alla kundrelationer – en del sedan allra första början 1987. Beatrice finns där och tar hand om er vilket jag varmt rekommenderar.

Jag önskar Er allt gott! Ta hand om Er och varandra💞🌱
Maj-Britt