Massor med kundfoton på örtfärgade hår

Massor med kundfoton på örtfärgade hår

Här en massa foton på våra kunder som örtfärgat sig hos oss. Vi har inte kommenterat dessa i detta inlägg, utan se och njut och inspireras.
Örtfärgen lägger sig som ett vårdande lager runt hårstrået medan syntetfärg tränger in och skadar hårstrået. Det finns inga exakta färgkartor för växtfärger, utan man får prova sig fram.
Att färga håret med växtfärger ger till och med bättre hållbarhet än syntetfärger. Något annat som är bra med växtfärger är att de sen mattas av på ett mera naturligt sätt. Håret blir betydligt friskare, glansigare och får mera volym. Sol, väder, vind, styling, rengöring och bad i salt- eller klorvatten kan påverka färgens hållbarhet, precis som vid färgning med konventionella, syntetiska färger. Så här i senare delen av sommarn är vi många som har blekt, hår av väder och vind, så varför inte testa vår örtfärg, en ordentlig inpackning för ditt hår samtidigt som du tillför en vacker och naturlig färg.