Sommaröppettider

Sommaröppettider

 

En fantastiskt fin midsommarhelg är över och vi har kommit en bit in på sommaren.

Våra öppettider i sommar är måndag – fredag från kl 9.00 – 17.00 (el enl ök)

Vi håller stängt 4/8 – 5/8, i övrigt finns vi på plats hela sommaren.

Varmt välkomna!! 🙂

Junivisa2

 

Vädret i sommar enligt Bondepraktikan

Juni. Midsommarmånad hafwer 30 dagar. Solen löper i Krabban och är deruti ifrån den 12 Juni intill den 14 Juli.

Följer på en våt maj en våt juni kommer sannolikt en våt sommar. Åska i denna månad bådar en regnig sommar men en rik skörd. Om nordlig vind ofta blåser kan man hoppas på ett gott år. Juni motsvarar i fråga om väderleken i allmänhet december. Är juni mild och våt blir även december sådan. Regn midsommartiden är alltid långvarigt. Bed om regn före midsommar efteråt kommer det nog din bön förutan. Sådan väderleken är fyra dagar före och efter sommarsolståndet (21/6) sådan blir den ända till Mikaeli (29/9).