Problem med hårbotten?

Problem med hårbotten?

 

PROBLEM MED HÅRBOTTEN?

Shampoo Mentha med mynta och en speciell mjölksyra som motverkar mjäll/svamp. Kombinera med Scalp Scrub Intensive och Scalp Treatment Mentha för bästa effekt.De milda rengörande ingredienserna från majs och kokos torkar inte ut varken hår eller hårbotten. Håret återfår sin naturliga lyster mjukhet och volym. Guarmjölet från Guarplantan gör håret lättkammat.

Scalp Scrub Intensive Rengörande och peelande. En rengörande hårbottenpeeling för alla hudtyper och innehåller desinficerande och kylande Myntaolja. Används med fördel för ökad hårväxt. Mjölksyra (AHA) från sockerbetor och små korn från jojobaolja avlägsnar torr eller fet beläggning i hårbotten. Behandlingen hjälper också till att ta bort den kant som det kan bli efter mjäll och eksem.

IMG_2071

Scalp Tretment Mentha en mjukgörande näringspray med Mynta, som motverkar mjäll. Förutom mynta så innehåller det ett verksamt ämne mot svamp som är en speciell mjölksyra som framställs genom fermentering med naturliga bakterier. Ungefär som när man framställer yoghurt. Kombinera med Scalp Scrub Intensive och Shampoo Mentha för bästa effekt. Applicera  i hårbotten och låt sitta tills du tvättar håret nästa gång. Appliceras varje morgon oavsett om du tvättat håret eller inte, detta är som en dagcreme för hårbotten. Skyddar hårbotten, ger fukt och näring.Produkten gör inte håret eller hårbotten fet utan du kan spraya i hårbotten oavsett om du har stylat håret eller inte.