Vår friskvårdsresa till Fuerteventura

Vår friskvårdsresa till Fuerteventura

Ja, då är det då dags för vår friskvårdsresa! 🙂  I morgon bär det av till Fuerteventura, Playitas Resort där vi
kommer att kunna träna hur mycket (eller lite 😉  ) vi vill, äta bra och koppla av.

Fuerteventura är den näst största ön i den spanska ögruppen Kanarieöarna. Den ligger ca 100 kilometer utanför Afrikas nordvästra kust i Atlanten. Den avlånga öns yta är 1 663 km². Den är ca 100 kilometer lång och 31 kilometer på det bredaste stället och har de längsta stränderna av alla öar i arkipelagen.

Öns klimat gör att den kallas Ön med den eviga våren. Havet reglerar temperaturen genom att hålla heta vindar från Sahara borta från Fuerteventura. De högsta temperaturerna ligger på omkring 27 grader på vintern och 37 grader på sommaren. De lägsta temperaturena ligger på 15 grader på vintern och 20 grader på sommaren. Nederbörden är omkring 147 millimeter per år och det mesta regnet kommer under vintermånaderna.

Följ oss gärna via Instagram:

@ekofrisoren_clipper och vår : facebooksida . Vi är tillbaka på plats i salongen tisdag den 24/3. Till dess, må solen fortsätta att skina på oss allihop! 🙂

Med Vänliga Hälsningar

Beatrice och Maj-Britt