Vinn Maria Åkerbergs Shampo & Balsam

Vinn Maria Åkerbergs Shampo & Balsam

Juni månad och äntligen sommar! Vi kör en Gilla&Dela för att fira detta! Vi lottar ut Maria Åkerbergs shampo och balsam. Logga in på Facebook gå till Salong Clipp-Er, Ekofrisör och gilla ”VÅR SIDA” och ”dela” detta inlägg. Vi lägger här på sidan ut namnet på den lyckliga som får dessa helsvenska, ekologiska produkter, den 12/6.

Hair & Body Shampoo, Rosemary – originalet med rosmarin som ger en frisk doft. Ger ökad blodcirkulation i kombination med en balancerad kost och ger ett friskare, starkare och vackrare hår. Hair & Body Shampoo är ett milt shampoo och kan användas dagligen för att tvätta håret. Går att använda som en fräsch duschgel.

Dermanord - Maria Åkerberg Ekologiska Shampo

Sedan 1995 har Maria Åkerberg och DERMANORD arbetat på att få ut budskapet om hur innehållet i hudvårdsprodukter påverkar oss och vår omgivning. – På den tiden var det inte lag på innehållsdeklaration. Produkterna bygger på ekologiska råvaror. Djupverkande produkter som gör skillnad. Maria Åkerberg och DERMANORD vill göra konsumenter mer kritiska genom ökad kunskap kring innehållet i hudvårdsprodukter.

TREVLIG HELG ALLA!