Kan det bli mer ekologiskt än så här?

Kan det bli mer ekologiskt än så här?

Kan det bli mer ekologiskt än så här?

Irene5

I dag har Irene klippt sig i vår ekologiska frisörsalong. Hon ville ha håret mer lättskött, det brukar ta lång tid att torka det och hon ville dessutom kunna ha det utsläppt. Så vi klippte av det en rejäl bit och klippte även upp det. Visst blev det fint?! Hon är inte bara fin utan en klok tjej också som tänker och lever ekologiskt! De avklippta längderna fick hon med sig i en kasse hem och det håret använder hon för att stärka ullen med då hon spinner garn.

Så kan det bli mer ekologiskt än så här (i alla fall på en frisörsalong)? Kanske, men det känns i alla fall bra att någon återanvänder naturmaterial. Att man kunde göra så här med avklippt hår kände vi på Clipp-Er Ekofrisör inte till förrän i dag.